Leden

Iedereen van 18 jaar of ouder kan lid worden van Carnavalsvereniging “De Tuutefluiters” in Middelbeers. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Lid worden brengt geen enkele verplichting met zich mee.

Onze vereniging heeft op dit moment ongeveer 250 leden die het carnaval in Middel- en Westelbeers een warm hart toedragen. Het lidmaatschap kost € 5,- per jaar. Eind december worden de lidmaatschapskaarten door de leden van de Raad van Elf verspreid. Tegelijkertijd wordt dan de jaarlijkse bijdrage geïncasseerd.

Wat krijg je ervoor terug?

De Tuutefluiters organiseren het hele jaar door diverse activiteiten waar onze leden van harte welkom zijn. Bijvoorbeeld bij het Prinsenbal en de Beerse Avonden. Leden ontvangen dan op vertoon van de lidmaatschapskaart één gratis consumptie. Ook kunnen leden met voorrang toegangskaarten kopen van de Beerse Avonden. Tijdens de Beerse Avonden wordt er bovendien een speciale loterij voor de leden gehouden.

Wordt dus lid van onze vereniging en zorg er met ons voor dat we in de Beerzen carnaval kunnen blijven vieren! Stuur een mail met je naam en adresgegevens naar: info@cvdetuutefluiters.nl.